Stuur je vlindertekening in!
Ga terug

Stuur je vlindertekening in!

Hallo allemaal! Leuk dat jullie meedoen aan het Nationaal Schoolontbijt! Hebben jullie een lekker ontbijtje op vanochtend? Het officiële startsein voor het Nationaal Schoolontbijt is vanochtend gegeven in ons dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem.

Groep 1 t/m 4: Burgers’ Zoo Ontwerpwedstrijd

Een groep kinderen heeft mogen ontbijten in de Mangrove tussen de zeekoeien en vlinders. Weet jij eigenlijk wat vlinders eten? Wij vragen jou om samen met je hele klas 1 tekening te maken van een vlinder die aan het eten is. Laat jouw juf of meester een foto maken van jullie gezamelijke kunstwerk en lever hem in. Hopelijk mag jij met je klas naar de dierentuin op schoolreisje!

Stuur je vlindertekening in!

Voorwaarden winactie:

De winnaar krijgt van Burgers’ Zoo 1 ‘Panter 1 Schoolreisje’. Vanaf 7 november kunnen klassen hun opdracht insturen via onderstaand formulier. Bij het schoolreisje krijgen de kinderen ook wat lekkers te eten en drinken.

Per 15 leerlingen vragen we om 1 begeleider, die ook gratis toegang krijgt tot ons park. Maximaal 40 leerlingen, maximaal 10 begeleiders (minimaal 1 op 15). De prijs is in te wisselen vanaf november 2022 tot en met december 2023 en niet in weekenden of schoolvakanties.