Ga terug

Burgers' Zoo Camp

Ontbijt en diner

Ga direct naar

Ontbijten en dineren op het Safari terras

Op een dag vol activiteiten en avontuur geniet je op het Safari Terras van heerlijke gerechten. Wij werken altijd met dagverse, ambachtelijke producten. Geniet met het hele gezin van een smakelijk ontbijt en diner, terwijl u op de safari de hoefdieren ziet rond lopen! 

Op dit moment is het niet meer mogelijk om te komen overnachten op Burgers’ Zoo Camp, dit was een tijdelijke activiteiten t/m 5 september 2021.

Ontbijt

Ontbijt

Het ontbijt vindt plaats van 8.00 uur tot 9.30 uur op het Safari Terras. Gasten kunnen bij het ontbijtbuffet genieten van o.a. luxe broodsoorten, croissants, chocoladebroodjes, luxe vleeswaren en kaas en gekookte eieren. Het drankaanbod bestaat uit jus d’orange, melk, karnemelk, koffie en thee.

Bekijk de menukaart
Heerlijk menu voor onze campinggasten

Heerlijk menu voor onze campinggasten

Gasten kunnen onbeperkt de keuze maken uit het buffet met verse gerechten en rekent na afloop slechts de drankjes met ons af. Allereerst kunt u naar hartenlust kiezen uit een gevarieerd saladebuffet met onder andere gemengde salade, komkommersalade, gebakken champignons, aubergine, koolsalade, rode bietensalade en bijvoorbeeld aardappelsalade. Daarnaast zorgen we voor een variatie aan verse, zelfgemaakte soepen en een scala aan warme gerechten: denk hierbij aan pasta bolognese, frietje stoofvlees en kroketten. Ook de nagerechten vergeten we niet en bereiden we met evenveel passie en zorg! U kunt kiezen voor een verse fruitsalade, maar ook uit yoghurt, vruchtenkwark of het dessert van de dag. En natuurlijk behoort een keuze uit de ijsvriezer ook tot de mogelijkheden. Eet smakelijk!

Dieetwensen?

Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Neem voor dieetwensen voorafgaand aan uw bezoek contact met ons op.