Ga terug

Abonnementen

Met een abonnement kunt u het hele jaar door Burgers' Zoo bezoeken. Zo kunt u wanneer u wilt op avontuur in onze leefwerelden zoals de Bush, Ocean en Mangrove, spelen in één van onze binnen- en buitenspeeltuinen of genieten in één van onze restaurants. Bij drie bezoeken bent u met een jaarabonnement al voordeliger uit. 

*Wilt u een parkeerabonnement? Vergeet dan niet het vinkje te zetten bij het bestellen! Ook als u al eerder een parkeerabonnement had. Deze wordt namelijk niet vanzelf overgenomen voor de nieuwe abonnementsperiode

Voordelen van een abonnement

1. Altijd toegang

Burgers' Zoo is elke dag van het jaar geopend, en met een jaarabonnement kunt u dus wanneer u wilt het park bezoeken. Op het moment dat u betaald heeft, gaat uw abonnement direct in en kunt u 365 dagen onbeperkt genieten van ons park. 

2. Voordelig

Met een jaarabonnement bezoekt u Burgers' Zoo het voordeligst. U heeft uw abonnement al na drie bezoeken terugverdiend! Wanneer u uw abonnement verlengt krijgt u een speciale korting die op kan lopen tot wel 25%.

3. Gratis lezingen & rondleidingen

Als abonnementhouder kunt u gratis aan veel activiteiten meedoen, zoals kindercolleges en avondlezingen. Kijk hier voor het actuele aanbod. 

4. Binnen en buiten spelen

In Burgers’ Zoo zijn maar liefst drie speeltuinen, waar uw kids heerlijk buiten en binnen kunnen spelen. Het Avonturenland en de Klimtuin zijn buitenspeeltuinen, terwijl de Kids Jungle volledig overdekt is voor als het regent. 


5. Lees gratis ons magazine

Abonnees ontvangen 4 maal per jaar het magazine ZieZoo voor volwassenen. Met onze artikelen bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in Burgers' Zoo. Kinderen ontvangen de Kids & Zoo, dat vol staat met leuke weetjes! 

U ontvangt 1 ZieZoo en Kids & Zoo per adres.


6. Korting op dierenparken

Met een abonnement krijgt u korting bij een aantal van onze partners:

Het Nederlands Openluchtmuseum werkt met wisselende tarieven en berekent de korting over het actuele tarief.

 

7. Een abonnement is persoonsgebonden

Op uw abonnement komt uw naam en uw pasfoto te staan. Alleen u maakt gebruik van dit abonnement. Het abonnement is niet overdraagbaar op iemand anders.

 

 

Prijzen

Jaarabonnement volwassene €75,00 p.p.
Jaarabonnement kind (4 t/m 20 jaar) €68,00 p.p.


Voordelige verlenging van een abonnement
Wanneer u abonnementhouder bent en uw abonnement na een jaar verlengt krijgt u 10% korting. Elk jaar daarna wordt de korting met 5% verhoogd tot een maximum van 25%. 

Voordeling parkeren met een parkeerabonnement
Abonnementhouders kunnen voordelig parkeren door een abonnement voor het uitrijden kopen, à € 20,-. U kunt dan onbeperkt uitrijden binnen het geldigheidstermijn*. Het parkeerabonnement wordt geregistreerd op de pas van één abonnementhouder. Het is daarbij mogelijk om de kaart ook te registreren op één extra volwassene-pas, mits die extra pas is van een partner die op hetzelfde huisadres woont en de abonnementen dezelfde einddatum hebben. Het gebruiken van het parkeerabonnement is alleen mogelijk na een bezoek aan het park en is persoonsgebonden. 

 

*Het parkeerabonnement loopt altijd gelijktijdig af met een entree-abonnement. Het bedrag van € 20,- blijft hetzelfde – ook bij het afsluiten voor een kortere periode (max. één jaar) en is niet overdraagbaar naar een verlenging.

 

Veelgestelde vragen

Als abonnementhouder hoeft u geen reservering te maken. Een abonnement kunt u online aanschaffen en afhalen bij de abonnementenkassa. Heeft u al een abonnementspas? Dan kunt u met uw geldige abonnementspas direct naar de entree.

U kunt 365 dagen genieten van ons park! Daarbij kunt u ook vaak nog eens deelnemen aan avondlezingen, rondleidingen of krijgt u korting op een bezoek aan Artis, Blijdorp, Wildlands, etc.

Benieuwd naar alle voordelen? Klik hier!

Bij aantoning van een geldig abonnement kunt u de abonnementhouderskorting gebruiken. Deze tickets kunt u afrekenen aan onze kassa. Vergeet geen tijdslot te reserveren onder 'ik wil reserveren en heb al een ticket'. 

Vergeet niet een bewijs mee te nemen om te laten zien dat uw abonnement geldig (bijvoorbeeld, mijnomgeving, afschrijving of mail) is. 

U kunt na het online afsluiten van een abonnement de abonnementspas ophalen aan de kassa. Daarna kunt u direct het park bezoeken.

Nee, het abonnement is persoonsgebonden. Uw naam en pasfoto staan op het pasje. Dit geldt ook voor het parkeerabonnement. Uw abonnement is ook niet overdraagbaar naar een ander.