Activiteiten & evenementen
Ga terug

Activiteiten & evenementen

De agenda van activiteiten & evenementen die in ons park plaats gaan vinden

Avondlezingen

De avondlezingen zijn geschikt voor de volwassen natuurliefhebbers. Ze behandelen diverse thema's waarbij we natuurbehoud, lokale en tropische natuur, de achtergronden van het alledaagse dierentuinleven en verschillende diergroepen en ecosystemen allemaal aan bod laten komen.

Avondlezingen vinden plaats in het Auditorium van het Safari Meeting Centre duren van 19.30 uur tot 21.30 uur. In verband met de beschikbare zaalcapaciteit is vooraf reserveren noodzakelijk.

Kindercollege

Gedurende het schooljaar houden we maandelijks een kindercollege. Deze colleges zijn bedoeld voor jonge, enthousiaste jaarkaarthouders in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De lezingen duren tussen 45 en 60 minuten en vinden plaats in het Safari Meeting Centre. Aanmelding vooraf is noodzakelijk.

Mocht er, in verband met corona-maatregelen, een kindercollege in aangepaste vorm plaats moeten vinden, ontvangen de aangemelde deelnemers hierover een week van tevoren per email bericht.

Kids Symphonica at the Zoo-concert - Arnhems Promenade Orkest

Het Arnhems Promenade Orkest verzorgt op 17 september een speciaal Kids Symphonica at the Zoo-concert , waarin bekende muziekstukken ten gehore worden gebracht. Alle stukken hebben een link naar het dierenrijk, denk bijvoorbeeld aan Jungle Book of de Lion King.

Kleuterprogramma sept ‘22: Knuffeldier-spreekuur bij de dierenarts

Heb je een knuffeldier met een zere poot? Of met buikpijn omdat die iets verkeerds heeft gegeten? Moet je knuffel een vaccinatie krijgen? Neem je knuffeldier (wel in een veilige doos of kist!) mee naar de dierenartsen van Burgers’ Zoo!