Ga terug

Arrangementen

Arrangementen

Bij Burgers' Zoo bieden we verschillende soorten groepsarrangementen aan die uw dag nog completer maken. Zo kunt u kiezen uit het Pelikaan arrangement of het Pinguïn arrangement. Hieronder vindt u meer informatie over de arrangementen.

Pelikaan arrangement

Pelikaan arrangement

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u gebruik maken van ons Pelikaan arrangement. Dit arrangement biedt u een volledig dagje uit in ons park. Bij aankomst in het park ontvangt u een coupon voor een kopje koffie of thee met een versgebakken muffin en een Burgers' Waardepas ter waarde van €15,00, die vrij te besteden is in de horeca en de parkwinkel.

Bekijk het Pelikaan Arrangement
Groepsbezoek

Groepsbezoek

Ontdek de prachtige wereld van Burgers' Zoo met uw familie en vrienden tijdens een onvergetelijk groepsbezoek! Met een gezelschap van 20 personen of meer heeft u de perfecte gelegenheid om samen de wonderen van de natuur te verkennen en een onvergetelijke dag te beleven.

 

Bent u met meer dan 100 personen? Neem dan even contact met ons op:

026-3537201 / events@burgerszoo.nl

Reserveer een groepsbezoek
Pinguïn Arrangement

Pinguïn Arrangement

Voor groepen vanaf 20 personen kunt u gebruik maken van het Pinguïn Arrangement. U begint uw dag met een lekker kopje koffie of thee en appelgebak. Tijdens uw ontdekkingsreis door ons park kunt u in ons Bush Restaurant even op adem komen met een lekkere lunch. U sluit de dag op eigen gelegenheid af met een beker frites en een drankje naar keuze in een van onze restaurants. Als herinnering aan deze dag krijgt u een Burgers'-presentje mee naar huis.

Bekijk het Pinguïn Arrangement
Weekendje weg

Weekendje weg

Burgers’ Zoo is een uitgestrekt dierenpark in een bosrijke omgeving. De vele overdekte delen maken dat ons park ook bij mindere weersomstandigheden een aangename dag uit blijft. Een bezoek aan ons park leent zich daarom uitstekend voor een heerlijk weekendje weg! In de directe omgeving van ons dierenpark vindt u talloze sfeervolle hotels, campings en bungalowparken: voor ieder wat wils.

Bekijk hotels in Arnhem