Wij zoeken een stagiair(e) content creatie

Solliciteer direct Solliciteer direct

Koninklijke Burgers' Zoo is één van de grootste dierenparken van Europa waarbij het welzijn van de dieren voorop staat en onze bezoekers belangrijk zijn. We zien het als onze missie om (bedreigde) diersoorten te beschermen en te behouden. Het gaat er niet alleen om onze bezoekers een leuke dag uit te bezorgen, maar ook om ze wat mee te geven. Natuur en natuurbeleving zijn essentieel voor het welzijn van de mensen. Burgers' Zoo wil de mensen zoveel mogelijk de verwonderlijke wereld van de natuur laten beleven om ze daarmee te inspireren en ze samen te laten genieten van alles wat de natuur ons geeft. 

Gaat jouw makershart harder kloppen van film maken op exotische locaties? Dan hebben wij een mooie stageplek voor jou bij Burgers’ Zoo! Met zeven verschillende ecodisplays in ons park kun je elke dag van de week een ander werelddeel aan doen. Zo film je de ene dag een tijger in de Rimba en de volgende dag een neushoorn op onze Safarivlakte.  Van deze beelden maak je gave video’s die we op onze social media kanalen kunnen gebruiken. Zo ondersteun je onze marketing-afdeling met toffe content die over de hele wereld gedeeld wordt. 

Een bijzondere werkomgeving

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

Wat ga je doen tijdens je stage?

 • Video’s maken voor de verschillende social mediakanalen van Burgers’ Zoo
 • Meebouwen aan het YouTube-kanaal van ons dierenpark.
 • Assisteren tijdens video producties in ons park.

Profiel

 • Je kunt goed editten in Adobe Premiere Pro.
 • Je hebt affiniteit met Sony camera’s, Sony FS5.
 • Je volgt een media gerelateerde opleiding.
 • Je kan video’s van pre-productie tot postproductie uitwerken.
 • Je hebt passie voor video/film maken.

Wat bieden wij?

 • Een unieke werkplek in de dierentuin.
 • Een jong marketingteam met humor.
 • Goede begeleiding op het gebied van videoproductie.

Kenmerken stage

 • Vanaf: januari 2025
 • Duur: 5 maanden
 • Voor: 5 dagen per week
 • Soort stage: audiovisueel, multi-media.
 • Opleidingsniveau: HBO

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Hoe is het om stage te lopen als content creator?

Solliciteer als stagiair(e) content creatie 

Ben jij de content creator die we zoeken? Solliciteer zo snel mogelijk naar deze stageplaats via het onderstaande formulier! Tip: met het toevoegen van jouw video-portfolio val je nog beter op. Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!