Ga terug

Zomeravonden 2022 is inmiddels voorbij

van 30 juli 2022 t/m 21 augustus 2022 geopend tot 20:00

Het evenement is afgelopen. 

Vanaf zaterdag 30 juli 2022 tot en met zondag 21 augustus 2022 organiseren we net als voorgaande jaren weer avondopenstellingen in ons park. We blijven dan extra lang open tot 20.00 uur op elke dag in deze periode. Abonnementhouders en dagbezoekers mogen extra lang blijven, maar ook bieden we speciale actiekaarten aan die geldig zijn vanaf 15.00 uur in bovengenoemde weken. Het hele park blijft open, alleen gaan de dieren in de buitenverblijven (Park, Rimba en Safari) een uur voor sluitingstijd naar hun binnenverblijven achter de schermen.

Spreiding van bezoekers

Dankzij de zomeravondopenstellingen tot 20.00 uur kunt u zelf kiezen of u het park graag in de ochtenduren bezoekt, of juist in de namiddag komt genieten. Op warme zomerdagen kan de hitte van de middag zo aangenaam vermeden worden.

Bijzondere sfeer in het park

Aan het einde van de middag en het begin van de avond hangt er vaak een bijzondere, relaxte sfeer in het dierenpark. Sommige diersoorten worden juist actiever naarmate de avond valt, terwijl andere diersoorten het zich eens lekker gemakkelijk gaan maken. En wanneer je bijvoorbeeld de Bush of de Mangrove in plaats van in de ochtend eens in de vroege avond bezoekt, levert dat vaak een heel eigen beleving op. Ook bieden we op vrijdag en zaterdag een zomeravond rondleiding aan.

Voordelig met vrienden of familie van de vakantie genieten

Dankzij de speciale actietarieven die vanaf 15.00 uur geldig zijn, kunt u ook zonder abonnement lekker van de vakantie genieten in ons park tegen een extra aantrekkelijke prijs. Om het bezoek aan ons park optimaal te beleven, adviseren we eerst de dieren in de buitengebieden (Park, Rimba en Safari) te bewonderen om vervolgens de overdekte ecodisplays te gaan verkennen (Bush, Desert, Ocean en Mangrove). Veel zomerplezier!