Horeca
Ga terug

Horeca

Onze horeca is geopend

De Coffee Corner, het Park Restaurant en het Bush Restaurant zijn in principe dagelijks geopend.

De grote buitenspeeltuin bij het Parkrestaurant is geopend. De toiletten bij de ingang en in de restaurants zijn geopend. Vanzelfsprekend besteden wij gedurende de dag extra zorg aan het schoonmaken en ontsmetten van onze toiletgelegenheden.

Horeca

U kunt bij ons terecht in diverse restaurants. Overal geldt dat we zoveel mogelijk werken met dagverse producten en uw maaltijd bereiden waar u bij bent. Het volledig vernieuwde Bush Restaurant en het Park Restaurant zijn elke dag geopend. In alle restaurants kunt u gratis gebruik maken van WIFI. 

Van april tot en met oktober:
Coffee Corner geopend vanaf 9.00 uur
Park restaurant geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur.
Bush restaurant geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur.

De kidsjungle is geopend vanaf 9.00 uur.
Zowel de toiletten van het Park Restaurant als de toiletten bij het Safari Restaurant zijn vanaf 9.00 uur toegankelijk voor onze bezoekers.

Ambachtelijke Horeca

Bezoekers van Burgers' Zoo kunnen in een sfeervolle omgeving genieten van een ambachtelijk en eerlijk horecaproduct. Denk aan verse hotdogs van scharrelvlees van het Beemsterland-varken en biologische koffie. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. U kunt kiezen uit een aantal dagverse belegde broodjes. We serveren de biologische FairTrade-koffie van Peeze, welke standaard een deel van de omzet doneert aan ontwikkelingsprojecten voor arme koffieboeren.

Het Park Restaurant

Het Park Restaurant

Het Park Restaurant is een eigentijds en gezellig familierestaurant, gelegen tussen twee aangrenzende speeltuinen, waarvan de sfeer subtiel in het restaurant is verwerkt. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuinen genieten de familieleden van een sfeervol rustmoment onder het genot van een (h)eerlijk gerecht en drankje. Het restaurant is opgebouwd uit drie zitniveaus, waardoor er voor iedereen comfort is.

Menukaart

Bekijk hier de menukaart voor het parkrestaurant.

Onze menukaart

Openingstijden

Het Park Restaurant is van april tot en met oktober geopend van 9.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds. Van november tot en met maart is het Park Restaurant open van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het Bush Restaurant heeft dezelfde openingstijden als Park Restaurant.

Het Bush Restaurant

Het Bush Restaurant

In het vernieuwde Bush Restaurant word je ondergedompeld in de avontuurlijke en mysterieuze sfeer van de Bush: een plek waar je je direct welkom voelt door de sfeer, het comfort en de service én door de kwaliteit van het eten en drinken. Neem plaats in onze serre en ervaar de geuren, kleuren en geluiden van het tropisch regenwoud. Terwijl je geniet van een hapje en een drankje scheren vliegende honden rakelings over, of strijken tropische vogels sierlijk neer op een overhangende tak.

Ons personeel

Ons personeel

In de horeca van Burgers’ Zoo volgen alle vaste medewerkers, eerste medewerkers en assistent managers een cursus over de hygiënecode en de allergenenwet door middel van e-learning. Zij moeten hierin vervolgens examen doen. Als ze slagen, blijft hun certificering een jaar geldig en moeten zij elk jaar opnieuw voor een herhalingstoets slagen om de certificering weer met een jaar te verlengen.

Op deze manier kunnen onze horecamedewerkers onze gasten mondeling informeren over allergenen en hoeft er geen gebruik meer te worden gemaakt van de allergenenkaart. Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en de examens worden door een onafhankelijke, externe organisatie afgenomen

Vragen

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken van maandag t/m zondag op 026-4450373.