Ga terug

Horeca

Bezoek onze horeca

U kunt bij ons terecht in diverse restaurants. Overal geldt dat we zoveel mogelijk werken met dagverse producten waarbij we uw maaltijd bereiden waar u bij bent. Het Park Restaurant en het Bush Restaurant zijn elke dag geopend. In alle restaurants kunt u gratis gebruik maken van WIFI. 

Heeft u speciale dieetwensen of allergenen, dan kunt u vooraf telefonisch contact opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Openingstijden


Coffee Corner
De Coffee Corner is alle dagen van de week geopend van 9.00 tot 17.00 uur. 

Park en Bush Restaurant
Het Bush en Park Restaurant zijn alle dagen van de week geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Deze tijden gelden ook voor de Kids Jungle.
Afhankelijk van het weer zijn er in de weekenden, op feestdagen en in vakanties ook diverse buitenlocaties open van 11.00 tot 16.00 uur.
 

Ambachtelijke Horeca

Bezoekers van Burgers' Zoo kunnen in een sfeervolle omgeving genieten van een ambachtelijk en eerlijk horecaproduct. Denk aan verse hotdogs van scharrelvlees van het Beemsterland-varken en biologische koffie. Kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. U kunt kiezen uit een aantal dagverse belegde broodjes. We serveren de biologische FairTrade-koffie van Peeze, welke standaard een deel van de omzet doneert aan ontwikkelingsprojecten voor arme koffieboeren.

Het Park Restaurant

Het Park Restaurant

Het Park Restaurant is een eigentijds en gezellig familierestaurant, gelegen tussen twee aangrenzende speeltuinen, waarvan de sfeer subtiel in het restaurant is verwerkt. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuinen genieten de familieleden van een sfeervol rustmoment onder het genot van een (h)eerlijk gerecht en drankje. Het restaurant is opgebouwd uit drie zitniveaus, waardoor er voor iedereen comfort is.

Menukaart

Bekijk hier de menukaart voor het Park Restaurant.

Onze menukaart

Bekijk hier de menukaart voor het Bush Restaurant.

Onze menukaart

Het Bush Restaurant

Het Bush Restaurant

In het vernieuwde Bush Restaurant word je ondergedompeld in de avontuurlijke en mysterieuze sfeer van de Bush: een plek waar je je direct welkom voelt door de sfeer, het comfort en de service én door de kwaliteit van het eten en drinken. Neem plaats in onze serre en ervaar de geuren, kleuren en geluiden van het tropisch regenwoud. Terwijl je geniet van een hapje en een drankje scheren vliegende honden rakelings over, of strijken tropische vogels sierlijk neer op een overhangende tak.

Ons personeel

Ons personeel

In de horeca van Burgers’ Zoo volgen alle vaste medewerkers, eerste medewerkers en assistent managers een cursus over de hygiënecode en de allergenenwet door middel van e-learning. Zij moeten hierin vervolgens examen doen. Als ze slagen, blijft hun certificering een jaar geldig en moeten zij elk jaar opnieuw voor een herhalingstoets slagen om de certificering weer met een jaar te verlengen.

Op deze manier kunnen onze horecamedewerkers onze gasten mondeling informeren over allergenen en hoeft er geen gebruik meer te worden gemaakt van de allergenenkaart. Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en de examens worden door een onafhankelijke, externe organisatie afgenomen.

Vragen

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken van maandag t/m zondag op 026-4450373.

Veelgestelde vragen over Horeca

U kunt bij ons terecht in diverse restaurants: o.a. Park Restaurant, Bush Restaurant en de Coffee Corner. We werken zoveel mogelijk met ambachtelijke, dagverse en eerlijke producten waarbij we de maaltijd bereiden waar u bij bent.

Klik hier voor meer informatie over de horeca en o.a. de menukaarten.

Het Park Restaurant, het Bush Restaurant en de Coffee Corner zijn dagelijks geopend*.

Van april t/m oktober

Park Restaurant geopend van 09.00 uur tot sluitingstijd.

Bush restaurant geopend van 09.00 uur tot sluitingstijd.

Coffee Corner geopend vanaf 09.00 uur.

 

Van november t/m maart

Van maandag t/m vrijdag:

Park Restaurant geopend van 10.00 uur tot sluitingstijd.

Bush restaurant geopend van 10.00 uur tot sluitingstijd.

Coffee Corner geopend vanaf 09.00 uur.

 

Zaterdag, zondag en vakantieperiodes:

Park Restaurant geopend van 09.00 uur tot sluitingstijd.

Bush restaurant geopend van 09.00 uur tot sluitingstijd.

Coffee Corner geopend vanaf 09.00 uur.

 

*Bovenstaande openingstijden kunnen door omstandigheden anders zijn tijdens uw bezoekdag (bijv. eerder gesloten, later open, etc.). Hier wordt u, ter plekke of via de tv-schermen bij de Parkwinkel, van op de hoogte gebracht.

Enkele gerechten worden vegetarisch aangeboden, zie de menukaarten op deze pagina.

Wij adviseren altijd om vóór het bestellen navraag te doen bij de horecamedewerkers over dieetwensen en/of allergenen.

Graag biedt Burgers’ Zoo in het Bush Restaurant en Park Restaurant de mogelijkheid om glutenarm of lactosevrij te eten indien dat is gewenst. Wij informeren u graag welke ingrediënten er in bepaalde gerechten zitten en hoe gerechten worden bereid. Meld u zich daarvoor bij een medewerker achter het buffet of aan de kassa.

Burgers’ Zoo werkt in de keuken met producten waar gluten in zitten, meel, brood etc. Doordat het bereidingsproces voor glutenvrij eten niet is gescheiden van het 'gewone' eten is het onmogelijk om glutenvrij 100% te garanderen. Bepaalde ingrediënten en gerechten zijn in principe glutenvrij, maar wij hanteren glutenarm als de norm voor ons horeca-assortiment.

Het meenemen van eigen eten/drinken i.v.m. allergieën is zeker toegestaan.

Het meenemen van eigen eten of drinken is toegestaan. Dit kan in het park genuttigd worden op het terras van het Park Restaurant, op het terras van de Desert of elders op een bankje in het park. Het nuttigen van eigen meegebrachte eten/drinken in een van onze restaurants wordt niet gewaardeerd.

Het meebrengen van alcoholische dranken is niet toegestaan.

Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren in een van onze restaurants. De enige uitzondering hierop is het boeken van het all inclusive Giraffenarrangement, een kinderfeestje of een zakelijk event.

Nee, er geldt geen korting in de horeca voor abonnementhouders.

In de horeca is het mogelijk om als volgt te betalen:

  • Contant
  • Pinpas
  • VISA
  • Mastercard
  • VVV Cadeaukaart (met zwarte magneetstrip)