Ga terug

Zoë & Silos - Safari musical

23 juli t/m 28 augustus 

De musical is nu niet meer live te zien in het park. Heb jij het gemist of wil jij het nog een keer beleven? Dat kan! Bekijk hier de musical.

Zoë & Silos komen deze zomer weer terug met een avontuurlijke musical op de Oost-Afrikaanse savanne, waar Silos het nachtgedrag van de dieren bij volle maan bestudeert. Een spannend avontuur, waarbij Zoë en Silos oog in oog komen te staan met een betweterige Zebra, een gevoelige giraf en een norse neushoorn. Wanneer de Koning der Dieren zijn intrede doet komen de dieren tegenover elkaar te staan en bereikt de spanning zijn hoogtepunt. Zoë en Silos moeten alles op alles zetten om het in goede banen te leiden en de dieren laten inzien dat ondanks alle verschillen alles leuker is als je het samen doet. Tuko Pamoja!

Ontmoet de hoofdrolspelers: 

Zavanna is een betweterige Zebra. Zavanna heeft het hart op haar tong en is niet bang voor confrontatie.

 

Jules is een gevoelige zachtaardige giraffe. Hij heeft eindeloos geduld en geen enkel kwaad in de zin. Hij zou niets liever willen dan dat iedereen in liefdevolle harmonie met elkaar samenleeft.  

Thomas is een humeurige ongenuanceerde Neushoorn. Met zijn krachtige uiterlijk lijkt hij voor niets en niemand bang. Daarnaast heeft hij een groot gevoel voor humor.

 

Levi, deze stoere welp voelt zich de Koning van de Dieren. Hij doet zich hierdoor een stuk stoerder voor dan hij daadwerkelijk is. Onder zijn krachtige uiterlijk schuilt een heel lief leeuwtje.

Showtijden

  • Show 1: 11:00-11:30 uur (aansluitend Meet & Greet in het Safari Restaurant)
  • Show 2: 12:00-12:30 uur (aansluitend Meet & Greet in het Safari Restaurant)
  • Show 3: 13:30-14:00 uur (aansluitend Meet & Greet in het Safari Restaurant)
  • Show 4: 14:30-15:00 uur (aansluitend Meet & Greet in het Safari Restaurant)

De muziek van De Safari Musical is te vinden op o.a. Spotify, iTunes en Deezer! 

Gebarentolk

Stichting Hoormij gaat ervan uit dat er in Nederland ongeveer 1,5 miljoen doven en slechthorenden zijn en dat dit aantal de komende jaren verder zal toenemen vanwege de vergrijzing van de bevolking. Wij willen deze gasten tegemoetkomen door op maandag 1, 8 en 15 augustus bij alle vijf de shows op die data een gebarentolk in te zetten die Zoë & Silos – de Safari Musical live vertaalt.