Ga terug

Wat is er nog meer te doen in Arnhem?

Ben je benieuwd wat er, naast het bezoeken van Burgers' Zoo, nog meer te doen is in omgeving Arnhem? Kijk dan snel verder op deze pagina voor verschillende leuke andere uitjes en bijzonderheden in de omgeving!

Nederlands Openluchtmuseum

Er valt een heleboel te ontdekken in het Nederlands Openluchtmuseum, zo kun je hier je eigen geschiedenis beleven. Ga op ontdekking door de geschiedenis van ons land en waan jezelf in een wereld vol historie in een museumpark van maar liefst 44 hectare. Van dingen die je dagelijks tegenkomt tot grote gebeurtenissen uit het verleden, en dat door middel van gebouwen, verhalen en voorwerpen. Geniet van afwisselende tentoonstellingen en bijzondere activiteiten en ontdek jezelf in het Nederlands Openluchtmuseum.

Er bestaat ook de mogelijkheid om een combi-ticket aan te schaffen voor zowel het Nederlands Openluchtmuseum en Burgers' Zoo. Klik hier voor meer informatie over een combi-ticket.

Nederlands Watermuseum

Al meer dan 15 jaar bevindt zich in Arnhem het Nederlands Watermuseum. Hier kun je alles leren over zoet water en wat de kracht van water kan zijn als je er goed mee om gaat. Ontdek alles over dijkbeheer, drinkwater en grondwater in dit interactieve museum en zie zelf wat voor een effect water heeft op ons leven. Leer alles over watergebruik in Nederland en de rest van de wereld in het Nederlands Watermuseum.

Blijven slapen?

Overnachten kan bij ons in het park helaas niet. Er zijn in Arnhem echter genoeg mooie accommodaties waar je een nachtje kunt blijven. Meer informatie hierover staat op deze pagina.