Wij zoeken een stagiair(e) marketing & communicatie

Solliciteer direct Solliciteer direct

Koninklijke Burgers' Zoo is één van de grootste dierenparken van Europa waarbij het welzijn van de dieren voorop staat en onze bezoekers belangrijk zijn. We zien het als onze missie om (bedreigde) diersoorten te beschermen en te behouden. Het gaat er niet alleen om onze bezoekers een leuke dag uit te bezorgen, maar ook om ze wat mee te geven. Natuur en natuurbeleving zijn essentieel voor het welzijn van de mensen. Burgers' Zoo wil de mensen zoveel mogelijk de verwonderlijke wereld van de natuur laten beleven om ze daarmee te inspireren en ze samen te laten genieten van alles wat de natuur ons geeft.

Ben jij een enthousiaste en gedreven student communicatie, commerciële economie of andere relevante studie? Dan zij we op zoek naar jou voor een uitdagende stageplek in het marketingteam van Burgers’ Zoo!

Een bijzondere werkplek

Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern dierenpark, dat regelmatig op positieve wijze in de belangstelling staat van de nationale en internationale media. Onze ruim 1,1 miljoen gasten per jaar komen vanuit binnen- en buitenland naar Arnhem gereisd vanwege het bijzondere karakter van ons park én de indrukwekkende beleving van dieren en natuur. Draag jij graag je steentje bij om het onze gasten helemaal naar de zin te maken?

Onze filosofie is helder en duidelijk: we willen dieren zo natuurlijk mogelijk houden en liefst in grote vrijheid. Dat doen we door hun natuurlijke leefgebieden zo nauwkeurig mogelijk na te maken. En wist je dat Burgers’ Zoo heel actief is met natuurbehoudsprojecten over de hele wereld? Als je ons team komt versterken, zorgen we er samen voor dat we de wereld telkens een stukje beter maken voor de dieren en de natuur!

De functie 

Per 1 september 2023 zijn wij op zoek naar een ambitieuze stagiair die ons op marketing vlak gaat helpen. Wat kun je verwachten?

Work hard, play hard. Je bent echt onderdeel van het marketingteam en verwachten ook je bijdrage daarin. Daar staat tegenover dat je je op een hele bijzondere plek bevindt en je zomaar dichtbij een neushoorn kunt staan en een opnameploeg van tv moet begeleiden.

Wat ga je doen tijdens je stage?

 • Bijhouden van onze websites
 • Beheren van socialmediakanalen
 • Publiceren van content
 • Opnameploegen begeleiden
 • Communicatie met (actie)partners

Wat verwachten wij?

 • Meewerkstagiair(e)
 • Achtergrond communicatie, commerciële economie of andere relevante opleiding
 • Dat je enthousiast bent om onderdeel uit te maken van ons team
 • Dat je initiatief neemt
 • Dat je het leuk vindt om zelf dingen uit te zoeken

Kenmerken stage

 • Vanaf 1 september 2023
 • Duur: 5 maanden
 • Voor: 5 dagen per week
 • Opleidingsniveau: HBO

Burgers' Zoo als werkgever

Dieren zijn op een positieve manier heel onvoorspelbaar en hetzelfde geldt voor het werken in ons park: geen dag is hetzelfde! Je werkt in een heel dynamische omgeving met elke dag weer andere gasten en bijzondere evenementen. We maken ons hard voor een prettige werksfeer, waarbij aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we diverse mogelijkheden voor workshops en opleidingen.

Als je voor ons park komt werken, laten we je op intensieve wijze kennismaken met Burgers’ Zoo. Zo krijg je een speciale introductiebijeenkomst, waarin we op heldere en enthousiaste wijze vertellen wie we zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. En dat jij daarbij een heel belangrijk deel van ons team bent! En o ja, we zijn ook nog eens heel makkelijk te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De bus stopt recht voor de deur en ons uitgestrekte parkeerterrein grenst direct aan het park. En heb je wel eens eerder gewerkt voor een organisatie die al met informatieborden op de snelweg wordt aangegeven?

Solliciteer als stagiair(e) marketing

Ben jij een enthousiaste en gedreven student communicatie, commerciële economie of andere relevante studie? Solliciteer dan zo snel mogelijk naar deze stageplaats via het onderstaande formulier! Graag tot ziens in Burgers’ Zoo!