Ga terug

Burgers' Zoo Camp

Ga direct naar

Accommodaties

U slaapt in een luxe tent op een zeer avontuurlijke locatie. We bieden verschillende soorten tenten, vanaf 2 personen tot en met 5 personen. Afhankelijk van het aantal personen bestaat de accommodatie uit meerdere tenten die gegroepeerd bij elkaar staan. We bieden ter plaatse sanitaire voorzieningen aan die regelmatig worden schoongemaakt. Boek nu eenvoudig een heerlijke slaapplek in Burgers’ Zoo Camp.

Awaji & Pharaoh – 4 personen

Awaji & Pharaoh – 4 personen

De tent beschikt over 2 losse bedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden en leefruimte voor in de tent. Naast de Awaji staat 1 Pharaoh bijzettent met daarin twee opgemaakte matrassen. De Awaji beschikt over een stroomaansluiting, koelkastje, een slotje en een tafeltje met stoelen. De tent staat iets van de grond. Bij aankomst zijn de bedden standaard opgemaakt.

Boek deze accommodatie
Flores & Bell – 5 personen

Flores & Bell – 5 personen

De Flores is geschikt voor 2 personen. Het huisje beschikt over 2 losse bedden. Naast de Flores staat een tent type Bell met drie opgemaakte matrassen. In de Flores bevindt zich een stroomaansluiting, koelkastje, afsluitbare deur en een tafeltje met stoelen. Tevens is er een eigen vlonder met overkapping. Bij aankomst zijn de bedden standaard opgemaakt.

Boek deze accommodatie
Twin Awaji – 4 personen

Twin Awaji – 4 personen

Deze Awaji is geschikt voor 4 personen en bestaat uit twee 2 persoons Awaji's met totaal 4 losse bedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden. Awaji beschikt over een stroomaansluiting, koelkastje, een slotje en een tafeltje met stoelen. De tent staat iets van de grond. Bij aankomst zijn de bedden standaard opgemaakt.

Boek deze accommodatie