Waar kan ik mijn pas besteden?

Je kunt de pas gebruiken in het hele park of inwisselen voor een entreebewijs.

Moet het tegoed op de kaart in één keer worden besteed?

Nee, de pas kan bij meerdere punten in delen gebruikt worden.

Hoe lang is mijn pas geldig?

De pas is geldig tot uiterlijk 2 jaar na aanschaf. Na die periode kan de pas niet meer worden gebruikt.

Waar kan ik zien tot wanneer mijn pas geldig is?

Door de pas te scannen met de camera op uw mobiele telefoon gaat u naar de website waar direct het tegoed te zien is. Het controleren van het tegoed kan ook via deze link door het nummer van de pas in te vullen.

Waar kan ik zien hoeveel tegoed ik op mijn pas heb staan?

Het tegoed op de pas is direct te zien nadat er mee betaald is. Direct scannen van de QR-code via de camera op je telefoon of tablet kan ook.

Hoe betaal ik met mijn pas?

De pas werkt heel simpel. In de pas zit een chip. Deze kunt u gebruiken op de betaalterminal in ons park. U hoeft niet in een keer het gehele bedrag dat op de pas staat uit te geven. En ook niet op dezelfde plek.

Kan ik de pas ook inleveren als ik de pas niet meer heb?

Om het bedrag van de pas te kunnen vaststellen moet de QR-code of chip gelezen worden. Dus zonder kaart of pdf-bestand kan de pas niet ingeleverd worden.  

Kan ik de pas voor geld inwisselen?

Nee, de pas is niet inwisselbaar voor geld.

Wat gebeurt er bij verlies of diefstal van de pas?

In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats.

Ik heb een klacht, wat kan ik nu doen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van de pas of problemen bij het gebruik van de kaart, laat ons dit zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met via info@burgerszoo.nl

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?

De algemene voorwaarden leest u op deze website.

Waar kan ik terecht voor (technische) vragen en storingen

Je kunt hiervoor contact opnemen met info@burgerszoo.nl

Wat doet Burgers’ Zoo met de pas als deze worden ingeleverd?

Het tegoed dat nog op de pas staat wordt gedoneerd.

Mijn vraag staat hier niet tussen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via info@burgerszoo.nl.

Hoe lang is mijn abonnement nog geldig?

U kunt in Mijn Burgers' Zoo zien welke abonnementen u heeft en hoe lang deze geldig zijn.

Nog geen toegang tot Mijn Burgers' Zoo?
Toegang verkrijgen tot Mijn Burgers’ Zoo is zo gepiept. We hebben het meeste al voor u klaar gezet. U hoeft alleen nog deze stappen te volgen:

  1. Voor hier uw e-mailadres in en klik op 'Volgende'
  2. Klik op wachtwoord vergeten. U ontvangt een link per e-mail om een wachtwoord te kiezen.
  3. U kunt nu inloggen op Mijn Burgers' Zoo.

Ik ben verhuisd. Hoe geef ik mijn nieuwe adres door?

Wanneer u al abonnee bent bij Burgers' Zoo en een adreswijziging hebt kunt u mailen naar het volgende e-mailadres: Receptie@burgerszoo.nl

Geef in deze mail uw naam en oude en nieuwe adres aan. Op deze manier kunnen wij gelijk het nieuwe adres in het systeem zetten en ontvangt u altijd de ZieZoo op de mat. Hetzelfde geldt voor het wijzigen van uw e-mailadres. 

Wat is de toegangsregeling voor Burgers’ Zoo?

Als u blijft slapen, is de toegang tot Burgers’ Zoo altijd inbegrepen. U kunt het park op de aankomst dag vanaf 11:30 uur bezoeken, u kunt dan later terugkeren om in te checken. Op de dag van vertrek en eventuele extra dagen kunt u het park bezoeken na het ontbijt.   

Kan ik op de dag van aankomst voor het inchecken Burgers’ Zoo al bezoeken?

Ja, dat kan. U bent op de dag van aankomst vanaf 11:30 uur van harte welkom om Burgers’ Zoo te bezoeken. U kunt zich hiervoor bij receptie van Burgers’ Zoo Camp melden en later terugkeren voor het inchecken.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Inchecken

Op de dag van aankomst kunt u tussen 15:00 uur en 17:00 uur inchecken. Bij het inchecken ontvangt u een polsbandje, voorzien van QR-code, deze dient u gedurende uw gehele verblijf te dragen. Hiermee kunt u aantonen dat u op de Burgers’ Zoo Camp overnacht. U mag op de aankomst dag vanaf 11:30 uur het park bezoeken. Hiervoor meldt u zich bij de Burgers’ Zoo Camp.

Uitchecken

De accommodaties dienen op de vertrek dag om uiterlijk 10:00 uur vrij te zijn. U kunt tussen 8:00 uur en 10:00 uur uitchecken. U kunt daarna nog tot sluitingstijd Burgers’ Zoo bezoeken. U kunt op de uitcheck dag parkeren- en het park betreden bij de hoofdingang: Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH te Arnhem.

Hoeveel auto’s mag ik parkeren bij de accommodatie?

Per accommodatie is er plaats voor één auto. U kunt een extra auto aanmelden, deze dient bij de hoofdingang geparkeerd te worden. 

Is het mogelijk om bezoek te ontvangen?

Het ontvangen van bezoek op de Burgers’ Zoo Camp is niet toegestaan. Uw vrienden en/of familie zijn uiteraard van harte welkom om binnen de reguliere openingstijden Burgers’ Zoo te bezoeken. Zij kunnen via de website van Burgers’ Zoo een ticket aanschaffen. Voor uw eigen veiligheid en privacy, mogen zich op het terrein van Burgers’ Zoo Camp enkel de gasten die een overnachting hebben geboekt bevinden, dit kunt u aantonen doormiddel van een geldig polsbandje.

Zijn (huis)dieren toegestaan?

Huisdieren zijn niet toegestaan in Burgers’ Zoo en op de Burgers’ Zoo Camp.

We maken alleen een uitzondering voor speciaal getrainde honden die ter begeleiding worden gebruikt van mindervaliden, zoals blindengeleidehonden en andere hulp- en assistentiehonden. U dient dit in de opmerkingen van uw boeking duidelijk te vermelden. Bij het inchecken dient u aan te tonen dat het om een speciaal getrainde hulp- of assistentiehond gaat. Ook moeten onze andere gasten kunnen zien dat het een hulp- of assistentiehond betreft, doormiddel van bijvoorbeeld een tuigje. Er zijn geen faciliteiten aanwezig voor hulp- en assistentiehonden.

Mag ik barbecueën?

In verband met brandgevaar en overlast is barbecueën niet toegestaan. Open vuur is ten strengste verboden.

Ontvangen abonnementhouders van Burgers’ Zoo korting?

Het dierenpark Burgers’ Zoo staat los van Burgers’ Zoo Camp. Om deze reden ontvangen abonnementhouders geen korting op hun verblijf op Burgers’ Zoo Camp.

Waar mag ik roken?

Als familiepark is Burgers’ Zoo natuurlijk rookvrij. Hiermee beschermen we al onze bezoekers én dieren. Rokers blijven natuurlijk alsnog welkom in ons park en op Burgers’ Zoo Camp. Daarom zijn er verspreid over ons park speciale rookplekken met asbaktegels. U mag roken binnen de gemarkeerde zones rondom de rooktegels. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Roken in- en om uw tent is niet toegestaan. Maar ook op Burgers' Zoo Camp is er achter de receptie een speciale rookplek gecreëerd. 

Wat wordt er gedaan met gevonden voorwerpen?

Wij publiceren al onze gevonden voorwerpen online via iLost. Dit is een dienstverlening die verloren voorwerpen op een veilige manier bij de eigenaar helpt terug te komen. Klik hier voor gevonden voorwerpen. 

Is er Wifi beschikbaar?

Heeft u een smartphone, tablet of laptop en wilt u gebruik maken van ons draadloos netwerk? Wij bieden u gratis WIFI in de Chill Area. Een grote tent midden op het camping terrein. 

Welke faciliteiten zijn er aanwezig?

Op Burgers’ Zoo Camp bevinden zich openbare toiletten en douches. Daarnaast kunt u voor een versnapering terecht bij het horeca uitgiftepunt, hier tegenover gelegen bevindt zich de chill area: hier kunt u (gezamenlijk) uw consumpties nuttigen, samenkomen en een spelletje doen.

Wat is het adres van Burgers’ Zoo Camp?

Burgers’ Zoo Camp bevindt zich aan de Cattepoelseweg in Arnhem, maar heeft geen huisnummer. We hebben wel een duidelijk herkenbare poort. En u kunt uw route plannen via Google Maps: Plan uw route.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Het is mogelijk om uw boeking te annuleren. Hierop zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing, deze leest u terug op de algemene voorwaarden pagina. 

Moet ik wanneer ik via internet reserveer meteen betalen?

Na het plaatsen van de reservering en het ontvangen van de bevestiging, dient u binnen 24 uur na het plaatsen van de reservering, de totale reissom voldaan te hebben. 

Wanneer krijg ik mijn aankomstinformatie?

U ontvangt enkele dagen voor aankomst uw aanreisinformatie. 

Mijn vraag staat er niet tussen

Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met camping@burgerszoo.nl. Wij helpen u graag verder! 

Kan ik bij Burgers' Zoo gebruik maken van de Gelrepas?

In 2023 is de Gelrepas ook bij Burgers’ Zoo geldig. De Gelrepashouder krijgt korting (Volwassene betaalt €22,00 en kind 4-9 jaar €19,50). Het is ook mogelijk om een abonnement aan te schaffen en met het tegoed van de Gelrepas uw abonnement te betalen. Er is geen korting op een abonnement. Een Gelrepas is persoonsgebonden, dus vergeet uw legitimatie niet en alleen de houder van de pas krijgt korting en kan met het tegoed betalen. Zie de website van Gelrepas voor meer informatie. 

Wordt mijn abonnement vanwege de tijdelijke sluiting verlengd?

Als abonnementhouder heeft u in november 2 weken ons park niet kunnen bezoeken. Wij hebben daarom de geldigheid van alle abonnementen met 2 weken verlengd.

Met hoeveel personen mag ik Burgers' Zoo bezoeken?

Het gezelschap waarmee u Burgers' Zoo bezoekt mag maximaal uit 4 personen van 13 jaar en ouder bestaan. Wanneer iedereen uit hetzelfde huishouden komt geldt die beperking niet.

Reservieren - wie mache ich eine reservierung

Wat is er precies gebeurd?

Ticketcounter, de partij die onze online ticketing verzorgt, heeft officieel bekendgemaakt dat er door een menselijke fout in hun organisatie persoonsgegevens zijn gelekt. Het betreft persoonsgegevens van mensen die online tickets bij ons hebben gekocht of een reservering hebben geplaatst via het systeem van Ticketcounter tussen 19 juni 2017 en 4 augustus 2020.

Wat heeft Ticketcounter gedaan, zodra dit nieuws bekend werd?

Ticketcounter heeft direct alles op alles gezet om het lek te vinden. Dat is gevonden en is direct dichtgezet.  Ticketcounter heeft al haar klanten geïnformeerd en een melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens gemaakt. Voor overige vragen hier over kunt u het beste contact opnemen met Ticketcounter via 010 - 751 64 00 of info@ticketcounter.nl.

Om welke gegevens gaat het precies?

Het betreft persoonsgegevens van minimaal 6 maanden oud die mensen tussen 19 juni 2017 en 4 augustus 2020 online tickets hebben aangeschaft of een reservering hebben geplaatst. Of en welke van uw gegevens zijn buitgemaakt, kunt u hier controleren. Er zijn geen telefoonnummers, geboortedatums, wachtwoorden, pasfoto’s of creditcardgegevens buitgemaakt. Dus er is geen noodzaak om een account te resetten of om u zorgen te maken over toegang tot uw (bank)rekening. Dit is niet aan de orde.

Wat kan er met deze gegevens worden gedaan?

Er is geen direct gevaar. Wij adviseren u om extra alert te zijn op zogenaamde phishing-activiteiten. Een hacker kan zich (bijvoorbeeld) voordoen als een medewerker van een bank en uw gegevens gebruiken om te bewijzen dat hij ‘echt van de bank’ is. Wij benadrukken dat wij, Ticketcounter of uw eigen bank u nooit telefonisch, per mail, per app, of op welke andere wijze dan ook zullen vragen om pincodes, persoonlijke inloggegevens of om overboekingen tussen bankrekeningen of andere vertrouwelijke financiële handelingen uit te voeren. Mocht u een verdacht bericht ontvangen in deze trant, neem dan altijd contact op met de betrokken instantie via de vaste contactgegevens die u van deze genoemde partijen heeft.

Wat is er precies van mij gelekt?

Door hier uw e-mailadres in te vullen, kunnen wij u exact vertellen (per e-mail) wat er van u bekend is. U zult hier uitsluitend per e-mail over worden ingelicht.

Is het mogelijk om mijn gegevens per direct te verwijderen uit de systemen?

Dat kan. Stuur hiervoor een mail naar info@ticketcounter.nl en zij zullen dan de gegevens conform de AVG richtlijnen (Algemene Verordening Gegevensbescherming)-richtlijnen uit het systeem verwijderen.

Wat heeft Burgers’ Zoo gedaan, zodra dit nieuws bekend werd?

Burgers’ Zoo heeft direct alle mensen die het betreft een e-mail gestuurd met meer informatie.

Ik ben abonnementhouder bij Burgers’ Zoo. Zijn mijn gegevens ook gelekt?

Gegevens uit het abonnementensysteem zijn niet gelekt. Er zijn wel gegevens gelekt die gevraagd zijn bij het maken van een reservering voor een tijdslot, voor 4 augustus 2020. U kunt hier controleren of er gegevens van u zijn gelekt.

Mijn abonnement loopt binnenkort af. Hoe kan ik nu verlengen?

Voor afloop van uw abonnement ontvangt u van ons een link per email waarmee u digitaal uw abonnementen kunt verlengen. Deze eerste email ontvangt u ongeveer één maand voor de afloopdatum. Voor het behoud van de verleng korting dient u vóór afloop van het abonnement te verlengen.

Heeft u geen mail van ons ontvangen, of verwacht u dat wij niet in het bezit zijn van uw juiste mailadres? Stuurt u ons dan alstublieft een mail met uw gegevens (naam en adres), zodat wij uw mailadres aan uw abonnementen kunnen koppelen.

Indien het voor u niet mogelijk is om digitaal te verlengen, is het ook nog mogelijk om dit aan onze kassa te regelen zoals voorheen. Doet u dit wel voor afloop van uw abonnement voor het behoud van uw opgebouwde korting.

Ik heb een verjaardagskaart. Blijft deze geldig?

Uw verjaardagskaart heeft een geldigheid van drie maanden. U kunt de kortingscode gebruiken om tickets te kopen via de site: www.burgerszoo.nl/jarig. U kunt de code in de laatste stap inwisselen. U dient daarnaast nog wel een reservering te maken voor uw bezoek aan ons park. Dit gaat via: www.burgerszoo.nl/reserveren.

Zijn er extra kosten verbonden aan het reserveren van een specifieke datum?

Nee, hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Hoe kan ik mijn kortingscoupon gebruiken?

U kunt met uw kortingscoupon naar onze kassa komen. Deze is alleen voor onze gasten met een dergelijke coupon of kaart geopend. 

Wat zijn de openingstijden van Burgers' Zoo?

Burgers' Zoo is elke dag van het jaar geopend. 

Wintertijd: 30 oktober 2022 t/m 25 maart 2023 iedere dag van 09:00 tot 17:00.

Zomertijd: 26 maart 2023 t/m 28 oktober 2023 iedere dag van 9.00 uur tot 18.00.

Let op: In de zomermaanden zijn wij een periode tot 20:00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op de pagina Route & Openingstijden.

Ik heb een Gelrepas. Wanneer is deze geldig en hoe kan ik die gebruiken?

In 2023 is de Gelrepas ook bij Burgers’ Zoo geldig. De Gelrepashouder krijgt korting (Volwassene betaalt €21,00 en kind 4-9 jaar €18,50). Het is ook mogelijk om een abonnement aan te schaffen en met het tegoed van de Gelrepas uw abonnement te betalen. Er is geen korting op een abonnement. Een Gelrepas is persoonsgebonden, dus vergeet uw legitimatie niet en alleen de houder van de pas krijgt korting en kan met het tegoed betalen. Zie de website van Gelrepas voor meer informatie. 

Ik heb een coupon uit de Postcodeloterijagenda/VIP Kaart Bankgiroloterij. Hoe kom ik nu aan een kaartje?

U kunt met de coupon of de VIP Kaart naar onze kassa komen. Deze is alleen voor onze gasten met een dergelijke coupon of kaart geopend. 

Hoe kan ik de korting krijgen met mijn abonnement van een andere dierentuin?

U kunt uw ticket met korting kopen bij de kassa wanneer u een geldig bewijs laat zien waarop staat dat uw abonnement geldig is.

Ik wil mijn reservering annuleren of wijzigen naar een andere datum. Hoe doe ik dat?

In de bevestiging die u heeft ontvangen, ziet u een link om uw reservering te wijzigen. Hiermee annuleert u de huidige reservering en kunt u meteen erna een nieuwe reservering maken. De entreetickets en de parkeerkaart blijven geldig. U wijzigt hiermee alleen de reservering voor de aankomsttijd. U kunt de kaartjes uit de originele mail bij aankomst alsnog laten scannen bij de kassa. 

Let op! Dit is alleen mogelijk is met tickets/reservering via onze eigen website. Gaat het om tickets elders gekocht, dan moet u contact met hun opnemen.

Ik heb een reservering gemaakt voor 4 personen, maar ik krijg maar 1 ticket.

Dit reserveringsticket is voor het aantal personen dat u heeft opgegeven bij de reservering. Dat kunt u checken door op het ticket onder het tijdstip van de reservering te kijken bij: ‘reservering voor binnenkomst’.

Ik wil graag een reservering maken voor over 1,5 maand, maar ik zie die datum nog niet staan.

De kalender schuift steeds iets verder op. We hebben ongeveer een maand aan mogelijke data beschikbaar.

Ik wil een abonnement aanschaffen, maar ook een reservering maken.

Als abonnementhouder hoeft u vanaf 25 september 2021 geen reservering meer te maken voor uw bezoek. Een abonnement kunt u online aanschaffen.

Ik heb zelf een abonnement en ik neem iemand mee die nog een kaartje nodig heeft. Hoe maak ik de reservering?

Voor een los ticket boekt u een reservering via 'ik wil reserveren + ticket(s) kopen’, voor een abonnementhouder is dit niet nodig.

Ik wil graag mijn abonnement verlengen. Hoe werkt dat?

U ontvangt ongeveer 3 a 4 weken voor de afloop van uw abonnement een e-mail met daarin een link waarmee u de verlenging kunt regelen. 

Verlengen in Mijn Burgers' Zoo

U kunt ook zelf uw abonnement verlengen in Mijn Burgers’ Zoo. Hier kunt u eenvoudig en snel uw gegevens inzien en desgewenst zelf wijzigen. Maar ook kunt u hier zien tot hoe lang uw huidige abonnement nog geldig is. Of wanneer u het abonnement weer kunt verlengen om in aanmerking te blijven komen voor de opgebouwde loyaliteitskorting. Tevens kunt u inzien welke gezinsleden er allemaal op uw abonnement staan ingeschreven, of welk postadres van u bij ons bekend is.
Met Burgers’ Zoo kunt u:

Zo krijgt u uw persoonlijke omgeving
Toegang verkrijgen tot Mijn Burgers’ Zoo is zo gepiept. We hebben het meeste al voor u klaar gezet. U hoeft alleen nog deze stappen te volgen:

  1. Voor hier uw e-mailadres in en klik op 'Volgende'
  2. Klik op wachtwoord vergeten. U ontvangt een link per e-mail om een wachtwoord te kiezen.
  3. U kunt nu inloggen op Mijn Burgers' Zoo.

Ik heb geen bevestiging gehad van mijn online abonnementenbestelling.

Het kan voorkomen dat uw bevestiging in uw spambox is gekomen. Wanneer u een Gmailaccount heeft kan de bevestiging ook terecht komen in één van de serviceboxen. Mocht u de bevestiging nog steeds niet hebben ontvangen, mailt u ons dan via receptie@burgerszoo.nl. Wij kunnen dan de bestelling voor u nakijken.

Ik kan alleen voor mij een abonnement verlengen, maar ik wil ook graag voor mijn partner een abonnement. Of: Ik wil graag een abonnement voor mijn kind dat 4 jaar geworden is erbij afsluiten.

In beide situaties kan dit alleen bij de kassa van ons park.

Ik heb geen link gehad om te verlengen en ontvang geen email of nieuwsbrief van Burgers’ Zoo.

Wellicht is uw emailadres niet gekoppeld aan uw abonnement. Geeft u dit door via de website www.burgerszoo.nl/emailadres of per mail naar service@burgerszoo.nl.

Zijn de speeltuinen open?

Ja, de speeltuinen zijn geopend.

Kunnen we gebruik maken van de horeca?

Onze horeca is tijdens openingstijden van het park gewoon geopend.

Is de Parkwinkel geopend?

Ja, de Parkwinkel is geopend.

Wat moet u allemaal meenemen op de dag van uw bezoek om toegang tot het park te kunnen krijgen?

1) Een geldig toegangskaartje of abonnement.
2) Eventueel (alleen wanneer u met de auto komt uiteraard) een (online geboekt) parkeerticket of uw geldige jaarkaart om te parkeren (in het geval van abonnementhouders).

Heeft u een andere vraag die hier niet behandeld wordt?

Stuur dan uw vraag naar receptie@burgerszoo.nl. Wij doen ons best om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Ik heb punten gespaard bij de Plus voor een Dagje Uit. Hoe moet ik nu een reservering maken?

Een reservering voor een datum kunt u rechtstreeks maken op de Dagje Uit pagina van de Plus. (En hoeft u niet op onze website te doen.) U kunt via onze website nog wel een parkeerkaart kopen, indien nodig. 

Wat is het adres van Burgers' Zoo?

Het adres van Burgers' Zoo is Antoon van Hooffplein 1 6816 SH Arnhem.

Hoeveel kost een parkeerkaart bij Burgers' Zoo?

Een parkeerkaart kunt u aan de kassa of via de website aanschaffen. Deze kost €8 per parkeerkaart.

Is er een oplaadpaal voor elektrische auto's op de parkeerplaats bij Burgers' Zoo?

Op het parkeerterrein beschikken we over 24 laadpalen, waar tegelijkertijd 48 auto’s opgeladen kunnen worden. Volg hiervoor de borden “laadpalen elektrische auto’s”.

Mag je roken in Burgers' Zoo?

Door het park verspreid zijn er rookplekken met asbaktegels, waarin u uw peuken kunt achterlaten. U mag binnen de gemarkeerde zones rondom de rooktegels roken. Dit geldt ook voor e-sigaretten.

Zijn huisdieren toegestaan bij Burgers' Zoo?

Huisdieren kunnen ziektes onder de dieren van Burgers’ Zoo verspreiden en ook andersom. Hierom zijn huisdieren niet toegestaan bij Burgers’ Zoo. Wij maken een uitzondering voor speciaal getrainde hulphonden. Overleg met de receptie via 026-4424534 voor uw bezoek is hiervoor vereist.

Zijn er kluisjes beschikbaar in Burgers' Zoo?

Net voorbij de entree, vlakbij de toiletten, zijn kluisjes te huur (€0,50) voor je zware/kostbare spullen. De formaten van de kluisjes zijn (hxbxd) 48 x 37 x 48 cm. 

Wat wordt er gedaan met de voorwerpen die worden gevonden in Burgers' Zoo?

Wij plaatsen al onze gevonden voorwerpen online via iLost. Dit is een dienstverlening die verloren voorwerpen op een veilige manier bij de eigenaar helpt terug te komen. Klik hier voor gevonden voorwerpen.

Hoe ziet de plattegrond van Burgers' Zoo eruit?

Als u zich alvast wilt voorbereiden op uw bezoek aan Burgers’ Zoo, kunt u hier de parkplattegrond downloaden. 

Zijn er vacatures vrij bij Burgers' Zoo?

Voor alle vrije vacatures en informatie over het werken bij Burgers' Zoo, klik hier.

Wat zijn de entreeprijzen voor Burgers' Zoo voor kinderen van 0 t/m 3 jaar?

Kinderen van 0 t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot ons park.

Tickets kunt u aanschaffen via de volgende link: https://www.burgerszoo.nl/reserveren/reserveren-en-ticket-kopen.

Wat is de entreeprijs voor Burgers' Zoo voor kinderen van 4 t/m 9 jaar?

De entreeprijs voor kinderen van 4 t/m 9 jaar is €24,-

Tickets kunt u aanschaffen via de volgende link: https://www.burgerszoo.nl/reserveren/reserveren-en-ticket-kopen.

Wat is de entreeprijs voor Burgers' Zoo voor een volwassene?

De entreeprijs voor een volwassene bedraagt €26,50,-

Tickets kunt u aanschaffen via de volgende link: https://www.burgerszoo.nl/reserveren/reserveren-en-ticket-kopen.

Wat zijn de entreeprijzen voor Burgers' Zoo voor mindervaliden?

De entreeprijs voor mindervaliden bedraagt €23,50 voor volwassenen en €22,- voor kinderen. Voor de begeleider is dit €14,-. Deze entreekaarten zijn alleen te koop aan de kassa.

Wat als ik met een groep naar Burgers' Zoo kom?

Wanneer de groep uit meer dan 20 personen bestaat, kunt u gebruik maken van onze groepsprijzen. Een groep van 20 volwassenen betaalt €24,50 p.p. Voor een groep van 20 kinderen (4-9 jaar) betaalt u €23,- p.p. Meldt u zich graag vooraf bij de receptie via 026-4424534.

Kunnen ze bij de kassa mijn E-ticket voor Burgers' Zoo scannen vanaf mijn mobiel?

Bij de kassa wordt uw E-ticket gescand vanaf uw mobiel aan de hand van de QR code op uw ticket. 

Hoeveel kost het parkeren bij Burgers' Zoo?

Een parkeerkaart kost €8. Een parkeerkaart is te koop aan de kassa of online via de volgende link: https://www.burgerszoo.nl/ticketshops/parkeerticket/parkeerkaart.

Zijn er combitickets van Burgers' Zoo met het Openluchtmuseum?

Er zijn combitickets voor Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum te koop. Voor een combiticket volwassene kost dit €39,50 en voor een combiticket kinderen (4-12 jaar) €35,50. Deze zijn te koop bij de kassa van Burgers’ Zoo of het Openluchtmuseum.

Is er de mogelijkheid om VVV bonnen in te leveren?

Ja, papieren VVV bonnen en VVV cadeaukaarten zijn aan de kassa in te leveren. Online is dit niet mogelijk.

Hoeveel kost een abonnement van Burgers' Zoo?

Een abonnement voor Burgers' Zoo bedraagt voor een volwassene €67,50 en voor een kind (4 t/m 20 jaar) €63,50. Voor meer informatie of vragen over uw abonnement, klik hier

Moet ik elke keer opnieuw betalen voor het parkeren als ik een abonnement heb bij Burgers' Zoo?

Nee, dat hoeft niet. Abonnementhouders kunnen voordelig een parkeer jaarkaart kopen voor €19. De parkeerkaart komt op naam te staan op de pas van een abonnementhouder. 

Wat zijn de voordelen van een abonnement als ik die afsluit bij Burgers' Zoo?

Na drie keer Burgers' Zoo bezoeken heeft u de prijs van het abonnement er al uit. Daarnaast heeft u gratis toegang tot alle evenementen in de schoolvakanties en krijgt u korting op diverse andere dierenparken. 

Hoe werkt de korting bij het verlengen van een abonnement bij Burgers' Zoo?

Wanneer u abonnementhouder bent en uw huidige abonnement verlengt vóór of uiterlijk op de einddatum, krijgt u 10% korting. Elk jaar daarna kan de korting met 5% worden verhoogd tot een maximum van 25%.

Hoe vaak ontvang ik het tijdschrift van Burgers' Zoo, de ZieZoo, thuis?

Het magazine ZieZoo krijgt u als abonnementhouder vier keer per jaar. 

Op welke dierentuinen krijg ik korting als abonnementhouder van Burgers' Zoo?

Het Nederlands Openluchtmuseum werkt met wisselende tarieven en berekent de korting standaard over het weekendtarief.

Waar kan ik een adreswijziging of e-mail wijziging aangeven voor mijn abonnement bij Burgers' Zoo?

Wanneer u bent verhuisd of een ander e-mailadres heeft gekregen, kunt u een e-mail sturen naar receptie@burgerszoo.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk de wijziging doorvoeren.

Zijn er rolstoelen te huur bij Burgers' Zoo?

Wij hebben duwrolstoelen. Die kunt u gebruiken met een 2 euro munt, net als met een winkelwagensysteem. De rolstoel dient van tevoren gereserveerd te worden via 026-445 0373. 

Is Burgers' Zoo goed toegankelijk voor rolstoelen?

Indien u minder mobiel bent: houd er rekening mee dat het Arnhemse landschap erg heuvelachtig is. Met de rolstoel heuvels op en af gaan in het park kan erg zwaar zijn. 

Is er een mogelijkheid om een scootmobiel te huren in Burgers' Zoo?

Burgers' Zoo heeft enkele scootmobielen. Deze kunt u huren voor 50 euro. U krijgt na inlevering van de scootmobiel 45 euro (borg) terug. In verband met het heuvelachtige terrein zijn onze scootmobiels geschikt voor personen tot 120 kg. Een scootmobiel dient van tevoren te worden gereserveerd via 026-445 0373. 

Is er een speciale route door Burgers' Zoo voor mensen in een rolstoel?

Er is een speciale rolstoelroute in het park. Dit is de handigste route voor rolstoelgebruikers. Deze route is verkrijgbaar aan de kassa. Als u de plattegrond van tevoren wilt bekijken, klik dan hier

Zijn er parkeerplekken voor invaliden?

Er is een gedeelte op ons parkeerterrein voor mensen die slecht ter been zijn. Voor dit gedeelte rijdt u ons parkeerterrein op en volgt u de bordjes met de rolstoel. Een invalidenparkeerkaart is op deze parkeerplek verplicht.

Waar in Burgers' Zoo kan ik de invalidentoiletten vinden?

U vindt invalidentoiletten bij de ingang van het dierenpark, in het Bush Restaurant, in het Desert Restaurant en in het Park Restaurant bij de speeltuin.

Wat is het aanbod op het gebied van horeca in Burgers' Zoo?

Wij hebben diverse restaurants in ons park. In onze restaurants maken we zoveel mogelijk gebruik van dagverse producten. Klik hier voor de menukaart van ons parkrestaurant.

Wat zijn de openingstijden van de horeca gelegenheden in Burgers' Zoo?

De restaurants in het Park en in de Bush zijn van april tot en met oktober geopend van 9.00 uur 's ochtends tot 18.00 uur 's avonds.

Van november tot en met maart:

Van maandag tot en met vrijdag:

Coffee Corner geopend vanaf 9.00 uur

Park restaurant geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Bush restaurant geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De kidsjungle is geopend vanaf 9.00 uur.

Zowel de toiletten van het park restaurant als de toiletten van het  Bush restaurant zijn vanaf 9.00 uur toegankelijk voor onze dag bezoekers.

Zaterdag, zondag en de kerstvakantie

Coffee Corner geopend vanaf 9.00 uur

Park restaurant geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bush restaurant geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Is er de mogelijkheid om veganistisch of vegetarisch te eten bij Burgers' Zoo?

Wanneer u de medewerkers van de restaurants vraagt om een veganistische of vegetarische maaltijd, geven zij u de mogelijkheden die er zijn. 

Is er een souvenirwinkel in Burgers' Zoo?

Bij de ingang van het park is er een grote winkel met knuffels en andere souvenirs.

Zijn er in Burgers' Zoo buggy's te huur?

Wij verhuren geen buggy's, maar wel wagentjes. Deze wagentjes kunt u niet van te voren reserveren, maar kunt u in het park huren voor €2,- en een borg van €8,-. 

Zijn in Burgers' Zoo loopfietsen voor kinderen toegestaan?

Omdat Burgers' Zoo een heuvelachtig landschap heeft en het bergafwaarts gevaarlijk kan worden, zijn loopfietsen niet toegestaan in het park. 

Zijn er speeltuinen in Burgers' Zoo?

Er zijn diverse speeltuinen te vinden in Burgers' Zoo. Bij het Park restaurant hebben we een groot indoor speelparadijs. Ook is daar een buitenspeeltuin te vinden. Op het pad van de gorilla's naar de olifanten is er ook nog een speeltuin te vinden. Klik hier voor meer informatie over de speeltuinen bij Burgers' Zoo. 

Wat zijn de mogelijkheden voor speurtochten in Burgers' Zoo?

Burgers' Zoo biedt verschillende speurtochten aan voor kinderen. Op deze pagina staan de verschillende speurtochten die we aanbieden.

Zijn er bolderkarren te huur voor in Burgers' Zoo?

Wij verhuren geen bolderkarren. Het is wel mogelijk om zelf een bolderkar mee te nemen naar het park. 

Is het dragen van een mondkapje verplicht?

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht.

Ik wil graag mijn abonnement verlengen. Hoe werkt dat?

U ontvangt ongeveer 3 a 4 weken voor de afloop van uw abonnement een e-mail met daarin een link waarmee u de verlenging kunt regelen. 

Verlengen in Mijn Burgers' Zoo

U kunt ook zelf uw abonnement verlengen in Mijn Burgers’ Zoo. Hier kunt u eenvoudig en snel uw gegevens inzien en desgewenst zelf wijzigen. Maar ook kunt u hier zien tot hoe lang uw huidige abonnement nog geldig is. Of wanneer u het abonnement weer kunt verlengen om in aanmerking te blijven komen voor de opgebouwde loyaliteitskorting. Tevens kunt u inzien welke gezinsleden er allemaal op uw abonnement staan ingeschreven, of welk postadres van u bij ons bekend is.
Met Burgers’ Zoo kunt u:

Zo krijgt u uw persoonlijke omgeving
Toegang verkrijgen tot Mijn Burgers’ Zoo is zo gepiept. We hebben het meeste al voor u klaar gezet. U hoeft alleen nog deze stappen te volgen:

  1. Voor hier uw e-mailadres in en klik op 'Volgende'
  2. Klik op wachtwoord vergeten. U ontvangt een link per e-mail om een wachtwoord te kiezen.
  3. U kunt nu inloggen op Mijn Burgers' Zoo.

Ik heb geen bevestiging gehad van mijn online abonnementenbestelling.

Het kan voorkomen dat uw bevestiging in uw spambox is gekomen. Wanneer u een Gmailaccount heeft kan de bevestiging ook terecht komen in één van de serviceboxen. Mocht u de bevestiging nog steeds niet hebben ontvangen, mailt u ons dan via receptie@burgerszoo.nl. Wij kunnen dan de bestelling voor u nakijken.

Ik heb geen link gehad om te verlengen en ontvang geen email of nieuwsbrief van Burgers’ Zoo.

Wellicht is uw emailadres niet gekoppeld aan uw abonnement. Geef dit door per mail naar service@burgerszoo.nl.

Ik kan alleen voor mij een abonnement verlengen, maar ik wil ook graag voor mijn partner een abonnement. Of: Ik wil graag een abonnement voor mijn kind dat 4 jaar geworden is erbij afsluiten.

In beide situaties kan dit alleen bij de kassa van ons park. 

Ik wil een abonnement aanschaffen, maar ook een reservering maken.

Als abonnementhouder hoeft u vanaf 25 september 2021 geen reservering meer te maken voor uw bezoek. Een abonnement kunt u online aanschaffen.

Ik heb zelf een abonnement en ik neem iemand mee die nog een kaartje nodig heeft. Hoe maak ik de reservering?

U reserveert een aankomsttijd via ‘ik wil een bezoek reserveren’ voor alle personen tegelijk en koopt uw kaarten aan de kassa. Het is nl alleen mogelijk om één reservering van tevoren te maken.

Kunnen we gebruik maken van de horeca?

Onze horeca is tijdens openingstijden van het park gewoon geopend.

Waarom kan ik als abonnementhouder maar één tijdslot vooruit reserveren?

Om alle abonnementhouders zoveel mogelijk gelegenheid te bieden om ons park naar wens te kunnen bezoeken, is het slechts mogelijk om één datum en tijdstip vooruit te reserveren. Hiermee voorkomen we dat sommige mensen maar liefst vijf bezoeken vooruit inplannen en er voor andere bezoekers geen plek meer is. Zodra uw gereserveerde bezoek achter de rug of geannuleerd is, kunt u uiteraard weer een nieuw bezoek inplannen. Eén reservering geldt voor alle gezinsleden uit uw gezelschap.

hoe tijdslot

Ik heb al tickets gekocht, wat gebeurt er met deze tickets/ tot wanneer zijn deze geldig?

Alle reeds online aangeschafte tickets zijn nog te gebruiken t/m 31 maart 2022.

Moet ik een tijdslot reserveren voor de Ocean?

Het is niet meer nodig om een reservering te plaatsen voor de Ocean.

Kan ik zonder QR-code eten en drinken kopen?

Bezoekers die niet over een QR-code beschikken, kunnen in de Coffee Corner eten en drinken halen. Op deze locatie bieden we een kleinere kaart met onder andere tomatensoep, wraps, saucijzenbroodjes, broodjes rookworst en zoet beleg. Om onze restaurants te betreden, dient u over een QR-code (Corona Toegangsbewijs) en identiteitsbewijs te beschikken.

Hoe kan ik gebruik maken van de korting bij andere dierenparken?

Bij aantoning van een geldig abonnement kunt u bij andere dierenparken gebruik maken van de abonnementhouderskorting. Dit kan door in te loggen op 'mijn abonnement'.

Verder kunt u het beste de website van het desbetreffende park controleren voor de actuele stand van zaken.

Lees hier bij welke dierenparken de abonnementhouderskorting van toepassing is. 

Vergeet niet uw abonnement(en) én een geldigheidsbewijs mee te nemen om aan de kassa te laten zien dat uw abonnement nog geldig is!

Ik heb een abonnement bij een ander dierenpark. Hoe kan ik mijn abonnementhouderskorting gebruiken?

Bij aantoning van een geldig abonnement kunt u de abonnementhouderskorting gebruiken. Deze tickets kunt u afrekenen aan onze kassa. Vergeet geen tijdslot te reserveren onder 'ik wil reserveren en heb al een ticket'. 

Vergeet niet een bewijs mee te nemen om te laten zien dat uw abonnement geldig (bijvoorbeeld, mijnomgeving, afschrijving of mail) is. 

Heb ik een QR-code nodig voor de entree van het park?

Vanaf 25 februari 2022 is een QR-code niet meer nodig.

Hoe krijg ik mijn abonnementenpas?

U kunt na het afsluiten van een abonnement de abonnementenpas gelijk ophalen aan de kassa. Deze krijgt u niet toegestuurd. U kunt na het ophalen aan de kassa gelijk het park bezoeken.

Hoe verleng ik mijn abonnement?

Uw abonnement kunt u vóór of uiterlijk op de einddatum verlengen. Dit kan zowel aan de kassa als online via Mijn Burgers’ Zoo.

Wat zijn de entreeprijzen voor Burgers' Zoo?

De entreeprijs voor kinderen van 4 t/m 9 jaar is €24,-

De entreeprijs voor volwassene is €26,50

Kinderen van 0 t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.

Tickets kunt u aanschaffen via de volgende link: https://www.burgerszoo.nl/reserveren/reserveren-en-ticket-kopen.

Vanaf wanneer is het abonnement geldig?

Op het moment dat u betaald heeft, gaat uw abonnement direct in en kunt u 365 dagen onbeperkt genieten van ons park. Het is niet mogelijk om de ingangsdatum te wijzigen.